3. ÇALIŞTAYIMIZ VAN'DA

11:14 16.07.2018

Göç İz-Der’in Hak Temeli Çalışmalarda Savunuculuk Kampanya Stratejileri ve Sosyal Medyada Kampanya Geliştirme Eğitim Çalıştayıyla birlikte, 3. Çalıştayımızı, Van, İstanbul, Mersin, Diyarbakir ve Cizre Göç platformu birleşenlerinin de katılımlarıyla, -14-15 Temmuz 2018 Van Akdamar Otelin de yapıldı

Hak Temeli Çalışmalarda Savunuculuk Kampanya Stratejileri ve Sosyal Medyada Kampanya Geliştirme Eğitim Çalıştayı adıyla yapılan iki günlük program tanışma ve bilgilendirme ile başladı. Ardında İlyas Erdem (Göç İzleme DerneğiYerinden Edilme Pratikleri ile İlgili Bazı Kavramlar ve Süreçler bir sumun yaptı.

Öğleden Sonraki programda Sulhname  (Tesev) adlı Belgesel Gösterimi yapıldı, soru ve cevap şeklinde forum düzenlendi.

Programın 2. Gününde ise Burcu Gündüz, ''Hak Temelli Çalışmalarda Savunuculuk Stratejileri'' üzerine sunum yaptı.

Öğlenden sonraki programda ise Dilan Taşdemir Hak Temelli Çalışmalarda Sosyal Medya Kullanımı ve Kampanya Geliştirme üzerine bir sunum yaptı.

çalıştay bir forum ile sonlandı.